Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto z jeżynami i kokosową kruszonką idealne do kawki w letnie popołudnie ze znajomymi przy grillu i nie tylko. Jeżyny na ciasto zrywane własnoręcznie z córką w lesie smakują wspaniale nie tylko w cieście.
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4611
Mus z łososia z pesto, z serii nieudanych wyrobów, z pytaniem: co przypomina?
Odsłon: 228
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 1483
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4611
Mus z łososia z pesto, z serii nieudanych wyrobów, z pytaniem: co przypomina?
Odsłon: 228
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 1483
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę wstaw do lodówki.
Jajka ubij ze szczyptą soli, cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dodaj roztopione masło oraz mąkę przesianą z proszkiem. Blachę 20x30 wyłóż papierem do pieczenia wylej ciasto, na wierzch położ jeżyny i posyp kruszonką.
Ciasto wstaw do nagrzanego piekarnika do 180 st. i piecz około 35 minut. Smacznego.