Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe, aromatyczne, smaczne. Tak najkrócej można je scharakteryzować. Polecam.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 729
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 721
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 409
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3548
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 729
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 721
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 409
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3548
Składniki
Jajka ubijać z cukrem kilka minut. Przesiać do nich obie mąki z proszkiem do pieczenia. Delikatnie wymieszać. Dodać ekstrakt waniliowy i olej. Jeszcze raz dokładnie wymieszać. Tak powstałą masę przelać na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Wymiary blaszki 24x24 cm. Kaki umyć. Obrać ze skórki. Pokroić na plasterki i rozłożyć na cieście. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 st. C 40-45 minut. Po upieczeniu i całkowitym ostudzeniu oprószyć cukrem pudrem.