Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe, aromatyczne, smaczne. Tak najkrócej można je scharakteryzować. Polecam.
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1188
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457671
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1437
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2257
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 577
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1188
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457671
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1437
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2257
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 577
Składniki
Jajka ubijać z cukrem kilka minut. Przesiać do nich obie mąki z proszkiem do pieczenia. Delikatnie wymieszać. Dodać ekstrakt waniliowy i olej. Jeszcze raz dokładnie wymieszać. Tak powstałą masę przelać na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Wymiary blaszki 24x24 cm. Kaki umyć. Obrać ze skórki. Pokroić na plasterki i rozłożyć na cieście. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 st. C 40-45 minut. Po upieczeniu i całkowitym ostudzeniu oprószyć cukrem pudrem.