Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe, aromatyczne, smaczne. Tak najkrócej można je scharakteryzować. Polecam.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 24409
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1977
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 24409
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1977
Składniki
Jajka ubijać z cukrem kilka minut. Przesiać do nich obie mąki z proszkiem do pieczenia. Delikatnie wymieszać. Dodać ekstrakt waniliowy i olej. Jeszcze raz dokładnie wymieszać. Tak powstałą masę przelać na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Wymiary blaszki 24x24 cm. Kaki umyć. Obrać ze skórki. Pokroić na plasterki i rozłożyć na cieście. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 st. C 40-45 minut. Po upieczeniu i całkowitym ostudzeniu oprószyć cukrem pudrem.