Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe, aromatyczne, smaczne. Tak najkrócej można je scharakteryzować. Polecam.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9531
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3085
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6601
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9531
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3085
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6601
Składniki
Jajka ubijać z cukrem kilka minut. Przesiać do nich obie mąki z proszkiem do pieczenia. Delikatnie wymieszać. Dodać ekstrakt waniliowy i olej. Jeszcze raz dokładnie wymieszać. Tak powstałą masę przelać na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Wymiary blaszki 24x24 cm. Kaki umyć. Obrać ze skórki. Pokroić na plasterki i rozłożyć na cieście. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 st. C 40-45 minut. Po upieczeniu i całkowitym ostudzeniu oprószyć cukrem pudrem.