Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe, aromatyczne, smaczne. Tak najkrócej można je scharakteryzować. Polecam.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1789
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14370
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19481
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1789
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14370
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19481
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Składniki
Jajka ubijać z cukrem kilka minut. Przesiać do nich obie mąki z proszkiem do pieczenia. Delikatnie wymieszać. Dodać ekstrakt waniliowy i olej. Jeszcze raz dokładnie wymieszać. Tak powstałą masę przelać na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Wymiary blaszki 24x24 cm. Kaki umyć. Obrać ze skórki. Pokroić na plasterki i rozłożyć na cieście. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 st. C 40-45 minut. Po upieczeniu i całkowitym ostudzeniu oprószyć cukrem pudrem.