Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie smakuje i zdobi stół;)
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 249
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 191
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2685
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 249
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 191
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2685
Składniki
Masło utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym,nastepnie nadal ucierając dodawać po kolei jajka,skórkę cytrynową.Płatki owsiane wymieszać z mąką i proszkiem do pieczenia,po czym dodawać do ucieranej masy po łyżce.Na koniec dodać rum.
Wiśnie rozmrozić osączyć z nadmiaru wody.Ciasto wyłożyć na tortownicę,wcześniej wysmarowaną masłem i wygładzić powierzchnię.Na cieście położyć wiśnie.
Grube płatki owsiane wymieszać z kokosem i posypać nimi wiśnie.Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180stC i piec 35-40 min.