Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i ekspresowe ciasto z kwaskową nutą czerwonych porzeczek.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 197
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104538
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 344
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9058
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 197
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104538
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 344
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9058
Składniki
Jajka wbić do miski, wlać olej, wsypać obydwa cukry i miksować kilka minut aż cukier się rozpuści. Potem przesiać mąkę z proszkiem do pieczenia i wymieszać ciasto. Blaszkę o wymiarach 24 x 29 cm wyłożyć papierem do pieczenia i wylać ciasto. Umyte i wyszypułkowane porzeczki obtoczyć w mące i rozsypać na cieście. Blaszkę wstawić do piekarnika nagrzanego do 175 stopni i piec ciasto przez 45 minut. Upieczone wystudzić i posypać cukrem pudrem.