Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
CIASTO BEZ TŁUSZCZU I CUKRU.
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 44
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 1751
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35065
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 241
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 103
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 44
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 1751
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35065
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 241
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 103
Składniki
RABARBAR, MĄKĘ, PŁATKI KUKURYDZIANE, RODZYNKI, SŁONECZNIK, SODĘ OCZYSZCZONĄ DOBRZE WYMIESZAĆ. ROZTRZEPAĆ JAJKA, DODAĆ DO WCZEŚNIEJ WYMIESZANYCH SKŁADNIKÓW I PONOWNIE WYMIESZAĆ. KEKSÓWKĘ WYŁOŻYĆ PAPIEREM DO PIECZENIA, PRZEŁOŻYĆ MASĘ. PIEC W PIEKARNIKU W TEMPERATURZE 180 C PRZEZ OKOŁO 1 GODZ.
CIEPŁE WYJĄC Z PIEKARNIKA. KROIĆ JAK BĘDZIE CHŁODNE.