Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Od dawna chodziło to za mną żeby wypróbować ciasto z serkiem wiejskim i muszę przyznać że sama wymyśliłam przepis muszę przyznać że wyszło super.Polecam
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5400
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 916
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11855
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1361
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5400
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 916
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11855
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1361
Składniki
Jabłka obieramy i kroimy w kostkę posypujemy cynamonem.
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym dodaj olej, serki wiejskie i mąkę z proszkiem do pieczenia i sodą.Dodaj jabłka , dokładnie wymieszaj.Ciasto wyłóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia o wymiarach 26x35 wierzch posyp cukrem .Piecz około 35 minut w temperaturze 180 st.lub do suchego patyczka.Zamiast jabłek możesz użyć gruszek lub bananów.Smacznego .Polecam.