Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic prostszego jak przygotowanie tak pysznego ciasta na bazie serków z dodatkiem śmietany na spodzie z gofrów. Ciasto, bez pieczenia które nie potrzebuje dużo składników i zrobimy w kilka minut.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 206
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4472
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12130
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6884
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5644
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 206
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4472
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12130
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6884
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5644
Składniki
1. Połowę gofrów układamy na dnie formy do pieczenia.
2. Galaretki rozpuszczamy szklance gorącej wody i studzimy. 3. Śmietanę ubijamy mikserem razem z serkami. następnie wlewamy ostudzone galaretki. 4. Masę wykładamy na gofry.
5. Przykrywamy pozostałymi goframi i smarujemy wierzch ciasta dżemem. 6. Posypujemy płatkami migdałowymi i chłodzimy dwie godziny w lodówce.
7. Ciasto gotowe. 8. Smacznego.