Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze i najsmaczniejsze ciasto. Nie ma praw się nie udać. Zawsze wychodzi pyszne. Można śliwki zastąpić innymi owocami.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 257
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104567
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 351
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9080
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 257
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104567
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 351
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9080
Składniki
Jajka ubić z cukrem na gładką masę. Do miski przesiać mąkę oraz proszek do pieczenia. Do ciasta dodać roztopioną margarynę. Wszystkie składniki razem połączyć do uzyskania gładkiej lekko gęstej konsystencji.
Wylać na brytfannę i poukładać połówki śliwek. Piec ok. 40 minut w temperaturze 190 stopni.