Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2382
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4504
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1538
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 454
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2382
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4504
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1538
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 454
Składniki
Upiec biszkopt. Gotować mleko skondensowane 3 godz cały czas musi być zanurzone w wodzie. Kupienie gotowej krówki w puszcze równa się zaoszczędzeniem czasu.
1/2 kostki margaryny roztopić na wolnym ogniu, dodać słonecznik i 4 łyżki mleka. Wymieszać. Smażyć ok 10 min. Następnie włożyć na blaszkę i mieszając co jakiś czas, zapiec w piekarniku na zloty kolor. 2 kostki margaryny utrzeć, dodać przestudzone mleko albo gotowa krówkę i słonecznik. Wyłożyć na biszkopt. śnieżkę ubić i pod koniec ubijania dodać fix dalej ubijać aż uzyskamy pożądana konsystencje. wyłożyć na masę.