Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 680
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 200
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 52
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 233
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 371
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 680
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 200
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 52
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 233
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 371
Składniki
Upiec biszkopt. Gotować mleko skondensowane 3 godz cały czas musi być zanurzone w wodzie. Kupienie gotowej krówki w puszcze równa się zaoszczędzeniem czasu.
1/2 kostki margaryny roztopić na wolnym ogniu, dodać słonecznik i 4 łyżki mleka. Wymieszać. Smażyć ok 10 min. Następnie włożyć na blaszkę i mieszając co jakiś czas, zapiec w piekarniku na zloty kolor. 2 kostki margaryny utrzeć, dodać przestudzone mleko albo gotowa krówkę i słonecznik. Wyłożyć na biszkopt. śnieżkę ubić i pod koniec ubijania dodać fix dalej ubijać aż uzyskamy pożądana konsystencje. wyłożyć na masę.