Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne ciasto z serii szybko, prosto i smacznie. Kilka chwil i gotowe ;)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34900
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16625
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34900
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16625
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem do uzyskania jasnej masy. Następnie zwalniamy obroty, dodajemy śmietanę a na koniec mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Ewentualnie możemy dodać odrobinę ulubionego zapachu. Piekłam w 180 stopniach ok 45 minut ( do tzw suchego patyczka).