Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i mega szybkie w wykonaniu
Szybka i smaczna
Odsłon: 14086
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 58
Szybka i smaczna
Odsłon: 14086
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 58
Składniki
Ciasto francuskie pieczemy w piekarniku w formie wg swojego uznania na 20 min 180st. Śmietanę ubijamy i dodajemy łyżkę cukru pudru, Galaretkę robimy wg przepisu na opakowaniu i studzimy, Ciasto studzimy układamy maliny i zalewamy galaretkę czekamy ąz zastygnie ( w lodówce) potem nakładamy ubitą śmietanę i na to maliny wstawiamy do lodówki