Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1689
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1491
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1473
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1707
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1689
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1491
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1473
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1707
Składniki
Pokroić jabłka w kostkę i zasypać dwoma szklankami cukru. Wymieszać i odstawić na kilka godzin, by puścił sok.
Pozostałe składniki wymieszać i dołożyć do jabłek. Piec 1,5 godziny w temp. 170-180 stopni.
Gdy już jest wystudzony, można zrobić polewę z gorzkiej czekolady, ale bez polewy też jest pyszny.