Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekolada z mleka w proszku. Nie dużo wysiłku i dzieci zadowolone :) Pamiętam jak moi rodzice robili coś podobnego.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17735
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1828
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15497
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6620
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17735
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1828
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15497
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6620
Składniki
Mleko wlewamy do garnka. Dodajemy kakao, cukier oraz masło. Podgrzewamy do rozpuszczenia, staramy się nie zagotować. Ściągamy z kuchenki i szybko mieszając lub miksując wsypujemy stopniowo mleko w proszku. Dodajemy pozostałe składniki, mieszamy. Wykładamy papierem do pieczenia formę do keksów 28cm i przekładamy do niej masę czekoladową. Wyrównujemy i wkładamy do lodówki na minimum 6 godzin.