Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekolada z mleka w proszku. Nie dużo wysiłku i dzieci zadowolone :) Pamiętam jak moi rodzice robili coś podobnego.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1580
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1428
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 313
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1580
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1428
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 313
Składniki
Mleko wlewamy do garnka. Dodajemy kakao, cukier oraz masło. Podgrzewamy do rozpuszczenia, staramy się nie zagotować. Ściągamy z kuchenki i szybko mieszając lub miksując wsypujemy stopniowo mleko w proszku. Dodajemy pozostałe składniki, mieszamy. Wykładamy papierem do pieczenia formę do keksów 28cm i przekładamy do niej masę czekoladową. Wyrównujemy i wkładamy do lodówki na minimum 6 godzin.