Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Niezwykle szybkie, puszyste i wilgotne ciasto pachnące czekoladą i bananami . Idealne na przyjęcia na świeżym powietrzu napewno każdy chętnie sięgnie po kawałek na przyjęciu grillowym .Gorąco polecam.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5273
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11699
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5273
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11699
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Składniki
Czekoladę i banany pokrój w kostkę
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę dodaj olej dodaj zsiadłe mleko i wymieszaj już ręcznie nie mikserem na koniec dosyp mąkę z proszkiem do pieczenia połącz składniki.Wsyp do ciasta czekoladę i banany.Delikatnie wymieszaj .Ciasto przelej do keksówki o wymiarach 16x36 i piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180st.Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.