Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja raczej dla dorosłych, ponieważ owoce użyte w przepisie to wiśnie w spirytusie ;)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2285
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1298
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2285
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1298
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Składniki
Czekoladę z cukrem i masłem podgrzewać do momentu rozpuszczenia. Nie gotować! Ostudzić. Do mąki dać proszek do pieczenia i wbić jajo. Następnie przelać ostudzoną czekoladę i całość energicznie połączyć za pomocą rózgi.
Następnie dodać wypestkowane wiśnie i wymieszać. Przekładać do papilotek do 1/2 wysokości. Piec w temp. ok. 160 stopni przez 20-25 min. Ostudzić.
W tym czasie w kąpieli wodnej roztopić czekoladę z masłem. Ostudzone muffinki ozdobić polewą i granatem. Smacznego!