Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto aromatyczne ,bardzo smaczne.Serdecznie polecam:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1029
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5598
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8725
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17998
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1029
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5598
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8725
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17998
Składniki
Upiec biszkopt i wystudzić ,tortownica 25/25 cm. Rodzynki namoczyć w rumie. Ugotować budyń ,do gorącego dodać masło i mieszać do rozpuszczenia. Dodać rodzynki wraz z rumem w którym się moczyły. Ciepły krem wylać na blat biszkoptowy. Na wierzchu ułożyć podłużne biszkopty. Zrobić polewę i letnią wylać na ciasto. Posypać wiórkami kokosowymi. Smacznego życzę!