Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto aromatyczne ,bardzo smaczne.Serdecznie polecam:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5665
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36319
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5665
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36319
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 110
Składniki
Upiec biszkopt i wystudzić ,tortownica 25/25 cm. Rodzynki namoczyć w rumie. Ugotować budyń ,do gorącego dodać masło i mieszać do rozpuszczenia. Dodać rodzynki wraz z rumem w którym się moczyły. Ciepły krem wylać na blat biszkoptowy. Na wierzchu ułożyć podłużne biszkopty. Zrobić polewę i letnią wylać na ciasto. Posypać wiórkami kokosowymi. Smacznego życzę!