Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
takie coś wymyśliłam jak miałam ochotę zjeść coś słodkiego do kawy;)
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13669
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1182
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13669
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1182
Składniki
przygotowałam budyń wg przepisu z opakowania i ochłodziłam go
pieguski włożyłam do fiolowej torebki śniadaniowej i rozgniotłam je tłuczkiem;) na drobny mak- to była moja dolna warstwa deseru
na nią dałam budyń
potem na bydyń kładłam pokrojne na ćwiartki rureczki i następnie przykryłam je warstwą z bitę śmietany
udekorowałam tym co zostało;) czyli pół ciasteczka pieguski dwie ćwiartki rureczek i okruszki które mi zostały przy ich krojeniu;) bo w mojej kuchni nic się nie marnuje:P
ważne żey jeśc od razu ponieważ jeden z deserów które włożłąm do lodówki nie był już tak dobry po czasie gdyż rureczki w lodówce stały się miękkie