Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
takie coś wymyśliłam jak miałam ochotę zjeść coś słodkiego do kawy;)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 740
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2074
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4060
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4063
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 740
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2074
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4060
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4063
Składniki
przygotowałam budyń wg przepisu z opakowania i ochłodziłam go
pieguski włożyłam do fiolowej torebki śniadaniowej i rozgniotłam je tłuczkiem;) na drobny mak- to była moja dolna warstwa deseru
na nią dałam budyń
potem na bydyń kładłam pokrojne na ćwiartki rureczki i następnie przykryłam je warstwą z bitę śmietany
udekorowałam tym co zostało;) czyli pół ciasteczka pieguski dwie ćwiartki rureczek i okruszki które mi zostały przy ich krojeniu;) bo w mojej kuchni nic się nie marnuje:P
ważne żey jeśc od razu ponieważ jeden z deserów które włożłąm do lodówki nie był już tak dobry po czasie gdyż rureczki w lodówce stały się miękkie