Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser, śniadanie czy też słodka przekąska, połączenie jogurtu ze świeżymi owocami sprawdzi się o każdej porze dnia
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 17
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 21
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 18
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 13
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 17
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 21
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 18
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 13
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki, pokroić na połówki. Biszkopty połamać na kawałki.
Jogurt wymieszać z cukrem pudrem, esencją waniliową i skórką cytrynową.
W pucharkach układać warstwami jogurt, kawałki biszkoptów i truskawki.
Gotowy deser posypać płatkami migdałowymi i czekoladą w proszku.