Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser, śniadanie czy też słodka przekąska, połączenie jogurtu ze świeżymi owocami sprawdzi się o każdej porze dnia
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 68
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 481
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1392
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1873
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 68
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 481
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1392
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1873
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki, pokroić na połówki. Biszkopty połamać na kawałki.
Jogurt wymieszać z cukrem pudrem, esencją waniliową i skórką cytrynową.
W pucharkach układać warstwami jogurt, kawałki biszkoptów i truskawki.
Gotowy deser posypać płatkami migdałowymi i czekoladą w proszku.