Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser, śniadanie czy też słodka przekąska, połączenie jogurtu ze świeżymi owocami sprawdzi się o każdej porze dnia
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2189
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 947
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23104
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2189
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 947
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23104
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki, pokroić na połówki. Biszkopty połamać na kawałki.
Jogurt wymieszać z cukrem pudrem, esencją waniliową i skórką cytrynową.
W pucharkach układać warstwami jogurt, kawałki biszkoptów i truskawki.
Gotowy deser posypać płatkami migdałowymi i czekoladą w proszku.