Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników sernika i makowca :)
Moja wigilijna kapusta z grochem i grzybami. Prosta w przygotowaniu i smaczna...
Odsłon: 20
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 28
Bardzo lubimy taki kalafior podany solo lub do drugiego dania, jako zastępstw...
Odsłon: 43
Dla tych, co mają dość smażonego fileta z kurczaka i chcą go troszkę urozmaic...
Odsłon: 54
Moja wigilijna kapusta z grochem i grzybami. Prosta w przygotowaniu i smaczna...
Odsłon: 20
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 28
Bardzo lubimy taki kalafior podany solo lub do drugiego dania, jako zastępstw...
Odsłon: 43
Dla tych, co mają dość smażonego fileta z kurczaka i chcą go troszkę urozmaic...
Odsłon: 54
Składniki
żelatynę zalewamy 1/3 szklanki wrzącej wody mieszamy do całkoitego rozpuszczenia śmietanę ubijamy z cukrem cukrem waniliowym łączymy z serkiem płynną żelatyną dodajemy mielony mak masę mieszamy foremki smarujemy olejem przekładamy masę deser dajemy do lodówki na 2 godziny Smacznego :)