Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników sernika i makowca :)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 251
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 251
Składniki
żelatynę zalewamy 1/3 szklanki wrzącej wody mieszamy do całkoitego rozpuszczenia śmietanę ubijamy z cukrem cukrem waniliowym łączymy z serkiem płynną żelatyną dodajemy mielony mak masę mieszamy foremki smarujemy olejem przekładamy masę deser dajemy do lodówki na 2 godziny Smacznego :)