Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i aromatyczny deserek z nuta owoców sezonowych.
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47609
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165121
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 334
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47609
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165121
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 334
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 84
Składniki
Wykonanie: Mleko zagotować z cukrem i wlać rozprowadzony w małej ilości wody budyń. Następnie ostudzić wlać do serka dokładnie zmiksować i wsypać bakalie. Na okrągłym talerzu ułożyć połowę biszkoptów, posmarować cienko dżemem położyć połowę masy serowej, ułożyć pozostałe biszkopty, posmarować dżemem i pozostałą masą serową. Deser przybrać owocami , posypać płatkami migdałowymi i pozostawić w chłodnym miejscu.