Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i aromatyczny deserek z nuta owoców sezonowych.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 560
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16834
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 625
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 560
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16834
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 625
Składniki
Wykonanie: Mleko zagotować z cukrem i wlać rozprowadzony w małej ilości wody budyń. Następnie ostudzić wlać do serka dokładnie zmiksować i wsypać bakalie. Na okrągłym talerzu ułożyć połowę biszkoptów, posmarować cienko dżemem położyć połowę masy serowej, ułożyć pozostałe biszkopty, posmarować dżemem i pozostałą masą serową. Deser przybrać owocami , posypać płatkami migdałowymi i pozostawić w chłodnym miejscu.