Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowy deser bez pieczenia z dodatkiem cappuccino i ptysiów z kremem. Na formę 20x20 cm.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 244
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 244
Składniki
Formę wykładamy biszkoptami. Twaróg ucieramy z cukrem pudrem, cukrem wanilinowym i mlekiem. Dodajemy śmietanę i cappuccino. Dokładnie miksujemy. Masę wykładamy na biszkopty. Na wierzchu układamy ptysie.
Deser wkładamy do lodówki na minimum 3 godziny. Przed podaniem polewamy sosem toffi.