Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całość posiada 619 kcal, w tym 56g białka, 23,5g tłuszczy i 45g węglowodanów.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 300
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4368
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3610
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30351
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 300
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4368
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3610
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30351
Składniki
Rozpuść żelatynę z 4 słodzikami w 50 wody. Wymieszaj i odstaw do wystygnięcia. Wyłóż dno naczynia biszkoptami. Twaróg, jogurt skyr i rozpuszczoną żelatynę zmiksuj do uzyskania jednolitej masy. Podziel masę na 2 części. Pierwszą część wyłóż na biszkopty do naczynia. Przygotuj budyń z 200 ml mleka. Gotuj do zgęstnienia i poczekaj, aż wystygnie. Wystudzony budyń wylej do naczynia. Następnie na budyń wyłóż drugą część białej masy i równomiernie rozprowadź. Na sam koniec rozpuść białą czekoladę z 50 ml mleka i polej nią deser.