Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecone przez koleżankę, oczywiście wypróbowane.Trochę przeze mnie zmodyfikowane.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 419
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 2962
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 46
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 419
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 2962
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 46
Składniki
Galaretkę rozpuścić 1 1/2 szklanki gorącej wody wystudzić.Truskawki zmiksować,połączyć z galaretką.Śnieżkę przygotować według przepisu na opakowaniu.Do pucharków skruszyć po trzy bezy,następnie ostrożnie wlać tężejącą masę truskawkową,wstawić do lodówki gdy stężeje położyć ubitą śnieżkę, udekorować truskawkami