Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, pożywne, chrupiące ciasteczka, które robi się bardzo łatwo i szybko. Można dowolnie dobierać swoje ulubione dodatki, tworząc różne wariacje ciasteczek. Wyśmienicie smakują podane z mlekiem.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44689
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182170
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 293
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44689
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182170
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 293
Składniki
W jednej misce mieszamy wszystkie suche składniki.
W drugiej misce rozgniatamy banana i mieszamy go z jajkiem, olejem i miodem. Na koniec wsypujemy suche składniki. Wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy na 5 minut.
Z ciasta, zwilżonymi w zimnej wodzie rękami (wtedy ciasteczka łatwiej się formują) kształtujemy kulki i lekko je spłaszczamy.
Ciasteczka układamy na dużej blasze wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w 180 stopniach przez 20 minut.