Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dietetyczne i zdrowe ciasteczka dla dbających o linię i nie tylko
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5303
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17441
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 590
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5303
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17441
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 590
Składniki
Do miski wsypać suche składniki, dodać mokre składniki. Odczekać ok.15 minut, aby płatki napęczniały. Na koniec dodać pokrojonego w kostkę banana, wymieszać. Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wykładać masę owsianą. Piec 20 minut w 180 stopniach C.