Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre ;) szybkie i proste
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1137
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4782
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1429
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1137
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4782
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1429
Składniki
ugotuj 3 budynie i ostudz je.
Masło utrzyj z cukrem mikserem. powoli dodawaj budyniu. jak masa bedzie jednolita dodaj 200 g wiórek kokosowych i odstaw.
do kwadtawowego naczynia ułóż na spodzie 1 warstwe herbatników. polej je sokiem z ananasów ale tak zeby sie nie rozpadały. Obłóż następnie połową ananasów. nałoz połowe masy budyniowej.. dalej znów herbatniki sok z ananasów i ananas. na koniec masa cała i opsyp reszta wiórek kokosowych. i gotowe :) Ciasto najlepiej smakuje gdy całą noc polezy w lodówe.