Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są mięciutkie i rozpływają się w ustach.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 42
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 42
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Do miski wsypać cukier. Dodać sodę oczyszczoną,wlać śmietanę i wbić jajko. Składniki zmiksować. Następnie wsypać przyprawę do piernika,mąkę,sól oraz skórkę z pomarańczy. Całość wymieszać za pomocą łyżki.
Wilgotnymi dłońmi formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego i ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia,zostawiając pomiędzy nimi odstępy. Piec przez 15-20 minut w temperaturze 180 stopni.