Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon truskawkowy w pełni, widać to na targach, blogach i na naszych stołach :-) zrobiłam dziś coś prostego i bardzo smacznego. Bałagan z Eton - deser w kolorach narodowych :-)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12964
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1472
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14252
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5896
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12964
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1472
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14252
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5896
Składniki
Umyte i odszypułkowane truskawki pokroić na ćwiartki. Śmietankę ubić na sztywno z cukrem pudrem, dodać pokruszone bezy i wymieszać łyżką. Do pucharków włozyć truskawki, przykryć masą śmietanowo-bezową i ozdobić truskawkami. Podawać odrazu, aby bezy się nie rozpuściły. Smacznego :-)