Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon truskawkowy w pełni, widać to na targach, blogach i na naszych stołach :-) zrobiłam dziś coś prostego i bardzo smacznego. Bałagan z Eton - deser w kolorach narodowych :-)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6932
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30377
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29151
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6932
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30377
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29151
Składniki
Umyte i odszypułkowane truskawki pokroić na ćwiartki. Śmietankę ubić na sztywno z cukrem pudrem, dodać pokruszone bezy i wymieszać łyżką. Do pucharków włozyć truskawki, przykryć masą śmietanowo-bezową i ozdobić truskawkami. Podawać odrazu, aby bezy się nie rozpuściły. Smacznego :-)