Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie świetnie nadaje się na słodkie i słone wypieki. Tym razem na słodko,szybko , smacznie i chrupiąco. Serdecznie polecam:)
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 118
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 54
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 102
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 118
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 54
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 102
Składniki
Blaszkę z piekarnika wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto rozwinąć i pociąć na prostokąty lub kwadraty. Na środku obrysować końcem łyżeczki kołko. Ponacinać nożem po bokach i końcówki pozwijać spiralnie. Na zaznaczony środek dawać po łyżeczce marmolady. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.góra-dół i zapiekać do złotego koloru. Zimne posypać cukrem pudrem.
Smacznego!