Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie świetnie nadaje się na słodkie i słone wypieki. Tym razem na słodko,szybko , smacznie i chrupiąco. Serdecznie polecam:)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 291
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4099
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1851
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3594
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30060
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 291
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4099
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1851
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3594
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30060
Składniki
Blaszkę z piekarnika wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto rozwinąć i pociąć na prostokąty lub kwadraty. Na środku obrysować końcem łyżeczki kołko. Ponacinać nożem po bokach i końcówki pozwijać spiralnie. Na zaznaczony środek dawać po łyżeczce marmolady. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.góra-dół i zapiekać do złotego koloru. Zimne posypać cukrem pudrem.
Smacznego!