Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mamy ochotę na coś słodkiego ,takie babeczki się sprawdzą, chwila moment i smaczna słodkośc jest na talerzu.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 131
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 131
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Składniki
Twaróg rozgnieśc widelcem ,dać jajko ,cukier waniliowy i łyżkę cukru jeśli chcemy bardziej słodkie. Ciasto rozwinąć i pokroić na kwadraty 5/5 cm. Foremkę na babecczki wyłożyć ciastem ,do środka łyżeczką kłaść twaróg ,a na wierzch położyć ćwiartkę gruszki. Posmarować roztrzepanym jajkiem. Blaszkę dać do nagrzanego piekarnika do 190st. i piec do złotego koloru. Smacznego!