Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszły bardzo smaczne,kruche i aromatyczne:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10434
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6020
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12869
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4614
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10434
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6020
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12869
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4614
Składniki
Twaróg utrzeć z cukrami,śmietaną i różą. Rozsmarować na cieście francuskim i zawinąć w roladę. Ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem i pokroić na plastry. Dać na blaszkę wyłożoną papierem. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w 190st.do złotego koloru. Zimne posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!