Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są bardzo smaczne, polecam.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84920
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2221
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9793
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3548
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6895
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84920
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2221
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9793
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3548
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6895
Składniki
Wylepić foremki silikonowe w kształcie serduszka ciastem francuskim.
Jabłka obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać cynamon, żurawinę suszoną oraz cukier i dokładnie wymieszać.
Napełnić farszem jabłkowym serduszka silikonowe.
Wyciąć radełkiem paski z ciasta francuskiego i nałożyć na serduszka, posypać czarnym sezamem.
Włożyć do nagrzanego piekarnika do 200 stopni C i piec przez 15-20 minut.
Smacznego !