Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ciasteczka dla niespodziewanych gości. Są bardzo szybkie do zrobienia i bardzo smaczne.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5580
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1062
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12135
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5151
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1498
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5580
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1062
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12135
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5151
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1498
Składniki
Płat ciasta francuskiego pokroić na małe prostokąty. Każdy prostokąt posmarować roztrzepanym jajkiem, na to nasypać cukier, a następnie na każdym położyć połówkę moreli. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 200 stopni C i piec przez 5 - 7 minut do zarumienienia ciasta. SMACZNEGO !!!