Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto wyszło pyszne,aromatyczne i rozpływające się w ustach. Szybkie bez pieczenia,same plusy,serdecznie polecam:)
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5141
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34454
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2114
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113790
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5141
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34454
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2114
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113790
Składniki
Masło utrzeć na puch. Osobno utrzeć krem karpatkowy wg.przepisu,bez gotowania ,dając 50ml mniej mleka. Połączyć krem z masłem dodając po łyżce masła do kremu i miksować.Na koniec dodać kakao oraz likier czekoladowy. Herbatniki układać w kwadratowej tortownicy 25/25cm ,przekładać masą do wyczerpania herbatników.Wierzch również posmarować i posypać wiórkami kokosowymi. Smacznego życzę!