Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto wyszło pyszne,aromatyczne i rozpływające się w ustach. Szybkie bez pieczenia,same plusy,serdecznie polecam:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 670
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2049
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4037
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4003
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 670
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2049
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4037
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4003
Składniki
Masło utrzeć na puch. Osobno utrzeć krem karpatkowy wg.przepisu,bez gotowania ,dając 50ml mniej mleka. Połączyć krem z masłem dodając po łyżce masła do kremu i miksować.Na koniec dodać kakao oraz likier czekoladowy. Herbatniki układać w kwadratowej tortownicy 25/25cm ,przekładać masą do wyczerpania herbatników.Wierzch również posmarować i posypać wiórkami kokosowymi. Smacznego życzę!