Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna herbata to najlepszy sposób na rozgrzanie się w chłodne dni. Przy...
Odsłon: 58
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 526
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 2367
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 20266
Aromatyczna herbata to najlepszy sposób na rozgrzanie się w chłodne dni. Przy...
Odsłon: 58
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 526
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 2367
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 20266
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto .wstawiamy na godzinę do lodówki .Jabłka obieramy .tarkujemy i wrzucamy do garnka z cukrem dusimy aż zmiękną .studzimy doprawiamy cynamonem .Ciasto dzielimy na dwie części rozwałkujemy .wykładamy jabłka poduszone przykrywamy drugą częścią ciasta ,wstawiamy do piekarnika 165-170st na 40-50 minut .Jeszcze ciepłe smaruje lukrem .