Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7566
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7566
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Składniki
Tłuszcz lekko rozgrzać,by był miękki,dodać cukier puder i ucierac,dodając po jednym jajku.Do jednolitej dodac przeiną make z proszkiem.Wyrobić ciasto.Większą częsc wykładamy na wysmarowana tortownice,wyrównujemy.Nastepnie rozkladamy
marmolade,oproszamy cynamonem.Na wierzch kładziemy za pomocą łyżki pozostała cześc ciasta.Wyrównujemy powierzchnie i wstawiamy do nagrzanego piekarnika.Pieczemy w tem.160 C przez 45 lub 50 min.