Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, wilgotne ciasto z orzechami i jabłkami
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 193
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 197
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 483
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 130
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 193
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 197
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 483
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 130
Składniki
Jajka, cukier i olej zmiksować. Dodawać kolejno cynamon, soda, kakao i mąke, ciagle mieszając.
Dodać jabłka, orzechy i wymieszać. Masa wyjdzie gęsta.
Ciasto wylać do blaszki i piec 45 minut w temperaturze 180 stopni.