Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe do zrobienia i bardzo smaczne:-) U mnie w domu się nim zajadamy:-D
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6146
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1894
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6146
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1894
 
         
        Składniki
Z podanych składników zagnieść kruche ciasto.Podzielić na 2 części.
Obrane jabłka zetrzeć na tarce.Odcisnąć z nadmiaru soku.
Budynie ugotować według przepisu.
Wyłożyć na blaszkę jedną część ciasta,nanieść jabłka,na jabłka wylać gorący budyń i przykryć startą na tarce drugą częścią ciasta(najlepiej wcześniej włożyć ją do zamrażalnika).
Piec ok.45min w temp.180st.C
SMACZNEGO!!!!