Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe do zrobienia i bardzo smaczne:-) U mnie w domu się nim zajadamy:-D
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 652
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 180
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 652
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 180
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruche ciasto.Podzielić na 2 części.
Obrane jabłka zetrzeć na tarce.Odcisnąć z nadmiaru soku.
Budynie ugotować według przepisu.
Wyłożyć na blaszkę jedną część ciasta,nanieść jabłka,na jabłka wylać gorący budyń i przykryć startą na tarce drugą częścią ciasta(najlepiej wcześniej włożyć ją do zamrażalnika).
Piec ok.45min w temp.180st.C
SMACZNEGO!!!!