Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto na smaczny deser.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Wykonanie: Masło utrzeć z cukrem i jajkami na puch. Następnie ucierając wsypywać powoli mąkę, proszek do pieczenia i cynamon. Wrzucić jabłka, wymieszać łyżką. Piec w temperaturze 180 stopni przez 25-30 minut. Po upieczeniu i ostudzeniu posypać cukrem waniliowym.