Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i bardzo szybkie do zrobienia ciasto. Swą nazwę zawdzięcza wyglądowi ;).
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 919
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1862
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6415
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 919
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1862
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6415
Składniki
Piekarnik nastawić na 180 stopni
Jabłka obrać i pokroić w półksiężyce. Posypać cynamonem i cukrem waniliowym.
Mąkę, jajka, olej, cukier i proszek do pieczenia miksować ok.2 min.
Na blachę wyłożoną folią aluminiową wylać ciasto. Na wierzchu poukłada pokrojone jabłka. Piec ok.35 min