Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Składniki
Margarynę,jajka i cukier ubić mikserem na puszystą masę,następnie po trochu dodawać mąkę z proszkiem i mleko cały czas mieszając.Większą część ciasta wylać na wysmarowaną tłuszczem (prostokątną ) blaszkę,wyłożyć na to utarte jabłka,posypać cynamonem i na wierzch znowu polać resztę ciasta.Piec dobrą godzinę.