Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa kruszonka jak ją robię zapraszam
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5117
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34446
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2109
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113785
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5117
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34446
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2109
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113785
Składniki
Z podanych składników zagniatam ciasto ma mi powstać cos na kształt sypkiego lekko wilgotnego piasku i kruszonka gotowa można ja zużyć bezpośrednio do posypywania ciast kruchych babeczek i innych lub przechowywać w zamrażarce