Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całość posiada 474 kcal, w tym 40g białka, 8g tłuszczy i 60g węglowodanów.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 159
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1110
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 159
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1110
Składniki
Jajko, mąkę, jogurty skyr, erytrytol, proszek do pieczenia umieść w misce. Zmiksuj do uzyskania jednolitej konsystencji, bez grudek. Włóż 1/2 masy do naczynia żaroodpornego. Dodaj połowę owoców i przykryj je resztą masy. Całość piecz w 180 stopniach przez 30 minut. W międzyczasie posiekaj na drobno czekoladę. Wyjmij skyrnik z piekarnika. Dodaj na górę drugą połowę owoców oraz czekoladę.