Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PRZEPIS TEN WYCZYTALAM W PROFILU KULINARNYM NA NASZEJ KLASIE.WYPROBOWALAM NAPRAWDE PYSZNE CIASTO LATWE I SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU-POLECAM
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28752
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 75
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28752
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 75
Składniki
ZOLTKA ODDZIELIC OD BIALEK,ZOLTKA UTRZEC Z CUKREM PUDREM NA GLADKA MASE
UCIERAJAC DODAWAC KOLEJNO MAKE WYMIESZANA Z SODA,CYNAMON I KAKAO.
JABLKA OBRAC I POKROIC W KOSTKE,POLACZYC Z CIASTEM
BIALKA UBIC NA SZTYWNA PIANE I TEZ POLACZYC Z CIASTEM DELIKATNIE WYMIESZAC
TORTOWNICE WYSMAROWAC MASLEM I OBSYPAC TARTA BULKA WYLAC CIASTO I PIEC OK.45MINUT W PIEKARNIKU NAGRZANYM DO 170STOPNI
OSTUDZIC POLAC POLEWA CZEKOLADOWA I POSYPAC PLATKAMI MIGDALOWYMI