Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karpatka bez pieczenia z groszkiem ptysiowym. To kolejna wersja ekspresowego ciasta bez pieczenia.
1 forma 24cm ,1 garnek, 1 mikser z misą
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19879
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 488
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 505
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6914
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243114
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19879
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 488
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 505
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6914
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243114
Składniki
Budyń ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przykryj folią spożywczą i odstaw do wystygnięcia.. Miękkie masło ukręć na puszystą masę. Stopniowo dodawaj zimny budyń. Miksuj do czasu połączenia się składników. Na spod formy wysyp połowę groszku ptysiowego, wylej masę, następnie wyłóż warstwę groszku. Wstaw na kilka godzin do lodówki. Przed podaniem posyp cukrem pudrem.