Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto pojawia się na stole i szybko znika.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 109
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 109
Składniki
Białka ubijamy z cukrem.Żółtka mieszamy z proszkiem i octem.Stopniowo dodajemy do piany.Mieszamy z mąką i olejem.Pieczemy 40 minut w 180C.Studzimy i przekrawamy na pół.
Jogurty mieszamy z serkiem, cukrem i śmietaną.Łączymy z namoczoną w gorącej wodzie i ostudzoną żelatyną.
Śmietanę ubijamy z cukrem.Mieszamy z ostudzoną żelatyną.
1 Biszkopt wkładamy na blachę, wykładamy masę (6 łyżek zostawiamy).Przykrywamy 2 ciastem, wykładamy masę i śmietanę.Chłodzimy kilka godzin.Posypujemy kakao.