Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pelen bakali z dodatkiem jablka co sprawia, ze jest wilgotny a zarazem puszysty.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84999
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2310
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9849
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3659
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6948
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84999
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2310
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9849
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3659
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6948
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem,kolejno dodajemy obydwie maki,olej,proszek do pieczenia i sode,nastepnie marchewke starta na tarce o malych oczkach,jedno jablko pokrojone w kostke a drugie starte na tarce o grubych oczkach,na koncu dajemy rodzynki i orzechy drobno pokrojone.Mieszamy dobrze i wylewamy do keksowki wylozonej papierem do pieczenia.Pieczemy w 180° stopniach 35-40' Ostudzony polewamy dowolna polewa.