Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2313
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4399
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1337
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 320
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2313
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4399
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1337
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 320
Składniki
Białka ubić na sztywno wsypać cukier i ubijać do jego rozpuszczenia. Następnie miksując dodawać po jednym żółtku a później porcjami wymieszane mąkę z proszkiem do pieczenia. Na koniec ciasto wymieszać z majonezem, wsypać mieszankę keksową i wlać olejek - wymieszać. Ciasto przelać do formy keksowej i piecz w temp. 170 stopni przez 45-50 minut. Polukrować.