Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 272
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22525
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 265
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 272
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22525
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 265
Składniki
Białka ubić na sztywno wsypać cukier i ubijać do jego rozpuszczenia. Następnie miksując dodawać po jednym żółtku a później porcjami wymieszane mąkę z proszkiem do pieczenia. Na koniec ciasto wymieszać z majonezem, wsypać mieszankę keksową i wlać olejek - wymieszać. Ciasto przelać do formy keksowej i piecz w temp. 170 stopni przez 45-50 minut. Polukrować.