Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre i szybkie w wykonaniu ciasto. Znika w 5 minutek.
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 685
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34683
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 1016
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 685
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34683
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 1016
Składniki
Białka ubijać z cukrem, później dodać żółtka, cały czas ubijać. Dodać kisiel, mąkę, proszek do pieczenia. Wszystko wymieszać.
Foremkę (35x11) wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą.
Przelać ciasto do formy i piec w nagrzanym piekarniku (170 stopni), przez około 45 minut.