Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre i szybkie w wykonaniu ciasto. Znika w 5 minutek.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 125
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 125
Składniki
Białka ubijać z cukrem, później dodać żółtka, cały czas ubijać. Dodać kisiel, mąkę, proszek do pieczenia. Wszystko wymieszać.
Foremkę (35x11) wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą.
Przelać ciasto do formy i piec w nagrzanym piekarniku (170 stopni), przez około 45 minut.