Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis jest prosty ale trzeba poświęcić mu chwilę czasu. babeczki zawsze się udają są pyszne i pięknie wyglądają:).
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 101
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 139
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 233
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 101
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 139
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 233
Składniki
Kruche ciasto: Zawartość opakowania wsypać do miski, dodać miękką margarynę i jajko. Całość zagnieść do uzyskania gładkiego ciasta. Następnie włożyć ciasto na ok. 30 min do lodówki. Rozłożyć bardzo cienko ciasto na wysmarowanych tłuszczem formach do babeczek. Piec 25 min w temperaturze 175 C
Śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem i cukrem wanilinowym. Aby zachować konsystencje na dłużej, można dodać łyżkę śmietan-fixu.
Do ostudzonych babeczek dodać śmietanę i udekorować dowolnymi, pokrojonymi owocami.